Newsletter

Indtast din e-mail adresse nedenfor og tryk derefter på ’tilmeld’.

 

Ved at tilmelde dig mit (Oswald Academy) nyhedsbrev, giver du dit samtykke til, at jeg e-mailer dig nyhedsbreve om golfreglerne til den af dig angivne e-mail adresse.

I nyhedsbrevene vil du bl.a. blive informeret om nye artikler (herunder fx som de professionelles regelproblemer!), regelvideoer (fx. Regelskolen), regelændringer, medlemskab, regelbøger og meget mere – altsammen på en (forhåbentlig!) underholdende og interessant måde. Jeg bestræber mig på at sende 1-2 nyhedsbreve månedligt. Din e-mail adresse noteres i en database hos vores databehandler “Make AS” (se www.make.as), der står for selve udsendelsen af nyhedsbrevet. Din mail adresse videregives ikke til andre og bliver ikke brugt til andre formål.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og afmelde nyhedsbrevet. Dette kan du gøre nemmest ved at trykke på linket “Afmeld nyhedsbrevet”, som står nederst i alle nyhedsbreve. Du kan også gøre det ved at anmode om det på mail til info@oswaldgolfrules.com eller ved at ringe til 29258636.

Hvis du vil læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, så læs vores privatlivspolitik, som findes på dette link: https://www.oswaldgolfrules.com/privatlivspolitik-nyhedsbrev/