Velkommen til – igen!

Oswald Logo

Hej med dig!

Med dette indlæg vil jeg byde dig velkommen til Oswald Academy – igen!

Jeg startede Oswald Academy op i 2008, men lukkede det ned pr. 1. april 2021 pga. stres/massivt overarbejde. Siden da har jeg fået det hele lidt på afstand og fået skåret kraftigt ned på aktiviteterne – og kan se, at golfreglerne er mit hjertebarn.

Så derfor starter jeg pr. 2022 Oswald Academy op igen!

I første omgang vil jeg tilbyde tre ting:

  1. Medlemskab.
  2. Regelaftener.
  3. Kurser.

Du kan læse mere om det på links’ene oven for.

Jeg vil varmt opfordre til, at du og/eller din klub melder dig/jer ind som medlem, og dermed støtter min mission og mit arbejde med at undervise i golfreglerne på en forhåbentlig underholdende og lærerig måde.

Skulle du have spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig!

Mange hilsener

Brian